Bruneau gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Ik ga akkoord

Actiecode JM BRUNEAU

Actie! Al eens gehoord van Black Friday en Cyber Monday? Dit zijn twee hele bekende dagen waarop veel webshops acties houden voor hun klanten. Zij werken dan meestal met een specifieke actiecode die u kunt gebruiken om te profiteren van grote voordelen en kortingen bij de online shop. Ook JM Bruneau neemt deel aan deze Amerikaanse tradities. Wij hebben onze eigen acties en actiecodes en zetten deze graag voor u op een rijtje.


Langlopende actiecodes

We maken niet alleen gebruik van tijdelijke acties, maar ook langlopende actiescodes. Deze kunt u soms bij elke bestelling opnieuw gebruiken. Zo profiteert u bij een bestelling van minimum €74,- al van onze gratis verzending en krijgt elke nieuwe klant bij zijn/haar eerste bestelling een gratis croque toestel.

Tijdelijke acties

JM Bruneau wilt niet alleen haar nieuwe klanten belonen, maar ook terugkerende trouwe klanten kunnen profiteren van vele voordelen. Hierdoor werken we veelal met tijdelijke acties, zodat u bij elke bestelling weer een nieuw geschenk kunt ontvangen. Tijdelijke acties verschillende van geldigheidsperiodes. Daarom is het belangrijk om in de gaten te houden of uw actiecode nog wel geldig is. Op een dag als Black Friday profiteer u slecht 24 uur van een actie, maar soms kunt u het hele jaar door genieten van een gratis croque toestel of een reiskoffer bij uw bestelling!

ACTIECODE niet meer geldig?

Is uw actiecode voor JM Bruneau niet meer geldig? Bekijk dan of de actie nog wel bestaat of check nogmaals de code. Het zou kunnen dat u een spellingsfout gemaakt heeft in het intypen van de actiecode. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met ons serviceteam. Zij zullen u voorzien van de juiste informatie over de mogelijke acties en kortingen. Bent u benieuwd naar nog meer kortingen? Bekijk dan ook de onderstaande pagina’s:

MEER INFO >