Epson EB-S41 - 3LCD-projector - portable

Epson EB-S41 - 3LCD-projector - portable - 3300 lumens (wit) - 3300 lumens (kleur) - SVGA (800 x 600) - 4:3 Meer weten +

Referentie: 561465

Niet beschikbaar product
Aantal:
Kleur : Zwart
  • Zwart
Groter is beter
Ongeacht of u de nieuwste kaskrakers bekijkt of een presentatie geeft, deze projector kan het allemaal weergeven op een scherm van maar liefst 350 inch. Daarnaast is de kwaliteit fantastisch dankzij de 3LCD-technologie die een weergavekwaliteit biedt die tot drie keer zo helder is als die van concurrerende producten . Behalve heldere en levendige kleuren biedt dit apparaat een contrastverhouding van 15.000:1, die zorgt voor scherpe contrasten en diepe zwarttinten. Uw familie, vrienden, collega's en klanten zullen er allemaal van onder de indruk zijn.
Hoogwaardige, heldere beelden
Zelfs in helder verlichte ruimten biedt deze krachtige maar betaalbare SVGA-projector uitzonderlijk heldere en toch kleurrijke beelden met duidelijke details. Het is allemaal te danken aan de 3LCD-technologie die een even hoge witte en gekleurde lichtopbrengst van 3300 lumen produceert.
Duurzame oplossing
Op zoek naar een betrouwbare, probleemloze en betaalbare oplossing voor uw projectiebehoeften? Dankzij de duurzame lichtbron van dit model kunt u 15 jaar lang elke dag een film bekijken .
Probleemloze installatie
Deze projector is ontworpen met het oog op draagbaarheid en snelle installatie. Met de draagtas kunt u de projector eenvoudig meenemen van kamer naar kamer, de beeldpositie snel instellen met keystone-correctie en eenvoudig toegang verkrijgen tot content via de HDMI-ingangen. Wi-Fi-connectiviteit is beschikbaar dankzij de optionele ELPAP10-adapter, zodat u content kunt delen vanaf een smart device met de iProjection-app.
Projector / Helderheid 3300 Projector / Contrastverhouding 15000:1
3D / 3D Nee Omgevingsparameters / Geluidsemissie (Economy modus) 28
Projector / native breedte/hoogte verhouding 4:3 Projector / Min. beeldafmetingen 76 Centimeter
Projector / Max. beeldafmetingen 889 Centimeter Projectieafstand 1,1 m - 9 m
Projector / Afstandratio 1.45 - 1.96:1 Korte brandpunt Nee
Projector / Digitale zoomfactor 1.35x Projectorlamp / Type lamp UHE
Projectorlamp / Gebruiksduur lamp 6000 Uur USB-poort Ja
Netwerkgebruik / Type Nee Connector WIFI Nee
Voeding / Energieverbruik tijdens gebruik 282 Watt Geluidsniveau (dB) 37
Referentie fabrikant V11H842040 Afmetingen & gewicht (Handset) / Gewicht 2.5 Kilogram
Kleur Zwart
Terug naar boven