Epson EcoTank ET-4750 - multifunctionele printer - kleur

Epson EcoTank ET-4750 - Multifunctionele printer - kleur - inktjet - A4/Legal (doorsnede) - maximaal 33 ppm... Meer weten +

Referentie: 559245

UITGEPUT PRODUCT Dit artikel wordt niet meer verkocht.

Melding stock :We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel terug in voorraad is.

Aantal:
Kleur : Zwart
  • Zwart
Epson EcoTank ET-4750 - Multifunctionele printer - kleur - inktjet - A4/Legal (doorsnede) - maximaal 33 ppm (printend) - 250 vellen - 33.6 Kbps - USB, LAN, Wi-Fi
Deze EcoTank-printer van de volgende generatie is een snelle 4-in-1 met een papierlade voor 250 vellen. Met deze printer kunt u de afdrukkosten met gemiddeld 74% verlagen.
Uitzonderlijk lage kosten Dankzij het innovatieve ontwerp van de EcoTank kunt u de afdrukkosten met gemiddeld 74% verlagen. De printer is uitgerust met een inktreservoir met extra hoge capaciteit dat inktpatronen volledig overbodig maakt en wordt geleverd met inkt voor drie jaar. Dit model wordt geleverd met een extra set inktflessen.
Druk duizenden pagina 's af Meer afdrukken voordat navullen van inkt nodig is. Dankzij de meegeleverde inkt, heeft de printer een afdrukcapaciteit van 14.000 pagina's in zwart-wit en 11.200 in kleur.
Ontdek de EcoTank-printer van de volgende generatie Dankzij de nieuwe plaatsing van het inktreservoir aan de voorzijde, is de EcoTank compacter en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. Het verbeterde inktvulsysteem, speciaal ontwikkeld voor navullen zonder geknoei, voorkomt weglekken en morsen van inkt. Daarnaast zijn de nieuwe flessen voorzien van een mechanisme om ervoor te zorgen dat u alleen met de juiste kleur inkt kunt navullen.
Professionele functies Produceer scherpe en heldere tekst dankzij de PrecisonCore-printkop en de originele dye- en pigmentinkten van Epson. Deze printer is ontworpen voor zakelijk gebruik, met een faxfunctie, een papierlade voor 250 vellen, dubbelzijdig afdrukken, een hoge afdruksnelheid van 15 ppm en een automatische documentinvoer (ADF) voor 30 vellen. Het apparaat wordt bovendien geleverd met een garantie van drie jaar (bij productregistratie).
Afdrukken vanaf vrijwel elke locatie Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kunt u documenten verzenden om af te drukken vanaf smart devices met behulp van de Epson iPrint-app. Via Epson Email Print5 kunt u bestanden zelfs vanaf vrijwel overal ter wereld ontvangen.
PC-connectiviteit / beschikbaarheid PC-aansluiting Ja Afdrukken / Maximum resolutie kleur 4800 x 1200 dpi
Kantoormachine / type fax Gewoon papier Kantoormachine / type uitvoer voor afdrukken Kleur
Faxapparaat / Maximum verzendsnelheid 33.6 Scanner / Interfacetype Wi-Fi
Document & Media Handling / Standaard mediacapaciteit 250 Printer / Type Inktjet
Afdrukken / Maximum resolutie Z/W 4800 x 1200 dpi Kopiëren / Maximum kopieerresolutie Z/W 33
Afmetingen in cm (H x B) 23.1 Centimeter x 37.5 Centimeter Printer / Duplexafdruk Ja
Afdrukken / Max. afdruksnelheid kleur (ppm) 20 Kantoormachine / Type Fax / kopieerapparaat / printer / scanner
Kantoormachine / Functies Printer Referentie fabrikant C11CG19401
Afmetingen & gewicht (Handset) / Gewicht 4.7 Kilogram Kleur Zwart
Terug naar boven